/mona och mickan

Vilken sida är rätt att bre på?


/mickan

Jag och mona har rotat fram hennes gamla vhs filmer och ska sätta på De 101 dalmatinerna! Åååh hehe nostalgii!

Vi kom förövrigt nästan precis hem efter att ha varit och tittat när Fredric spelade match. Han var jätteduktig fast dom förlorade tyvärr.

Slänger in en dagens ärliga också: killar blir automatisk väldigt snygga när de är bra på en sport! Ja Fredric, du kan ta åt dig.


Fortfarande ingen jävla plånbok!!

Fan vad surt det är att tappa bort saker!!!
Är på g till torvalla nu i alla fall efter en middag med sam! Ska förhoppningsvis bli på bättre humör, planen är att möta Simon och Mikaela för att kolla på fredrics match! :) PUSS OCH BLIGGA MICKAN


Fan

Förovit mig en lektion och är nu påväg till skolan, blir så irriterad, har liksom tappat min plånbok!! Har letat överallt. I den var det inte så mycket pengar för mitt bankkort ligger inte där i. Men däremot gymkort, presentkort, biokort osv på några hundra var!! Sjukt störande. Och gymkort för ett helt jävla år. Detta är ingen bra dag. Hejdå!!


/mickan

Älskr mitt hår så jävla mycket idag, det har förstört hela min dag. Inte bara för att det är idiotiskt och osamarbetsvilligt utan också för att det lever sitt egna liv och är hatiskt. Är dessutom försenad.


FILOSOFIIIIIIII

för första gången tycker jag ett ämne är intressant! Men dock verkligen inte första gången jag sitter och pluggar kvällen innan, när ska jag lära mig?
Jessica och nettan drog precis, fett sociala som kom hit, sov och gick. 

 

 


MIKAELA:

mickan: "asså kan paow sluta ha dyslexi eller? kolla hur hon har skrivit den här meningar"
Bra mikaela.

PUSS

Har kämpat några timmar med mina glosor utan något större resultat så nu ger jag upp, kör på den hårda stilen, ska gå upp, (eller i alla fall försöka) klockan 6 får att plugga lite mer glosor. Får se hur fan det går med det. Nu ska jag sova!

Regnbåge

Det är som att ta ett brutalt jävla självmord när man har gått hemifrån och upptäcker att man glömt sina hörlurar hemma. Plötsligt känns min bussresa på 6-7 minuter som en evighet


sötisar.

gruppen alla vill vara med i, men jag tvingas att vara med i: http://www.facebook.com/groups/209616252448222/?notif_t=group_activity. försök komma med då, alla som e något är tydligen med.

mandariner

jag sitter och googlar på "roliga bilder", har jag brist på något att göra?

SÖNDAG JAo

hej bröder, ligger i soffan och myser med min pojkvän (datorn) och väntar på bättre tider och fler anledningar att inte pluggish glosish. Och om jag ska vara ärlig har jag inte heller borstat tänderna idag, Mikaela var typ boven i dramat. "meeh vi ska ändå äta kebab" haha. Jag har ätit kebab två gånger på mindre än 12 timmar, nattkäk på brb grillen och helig söndags brunch på Mias! Det är så det ska vara. (har nog gått upp ett par kilon om man säger så)
PUSSSS

Dagens ärligheter

1. Har inte borstat tänderna idag. 2. Kebab är gott klockan två på natten 3. Pizza är gott till frukost 4. Jag är tjock 5. Men som att jag bryr mig 6. Älskar mina underbara vänner som gjorde gårdagen och natten till idag så himla bra

..suck

"ser inte jag ut som påven nu??""

Nej pappa. Nej det gör du inte.


ALLA SOM VILL ATT NETTAN SKA HA DENNA SOM PROFIL BILD KLAPPAR HÄNDERNA

Saturday and im in love with the beutiful girl on this picture. But she didnt like the photo :(

/kungen

jag fattar ingenting, lämnar över design delen till Mikaela då :( Har precis tryckt in 23 glosor i gärnan, bara 170 kvar då, typ!

MIKAELA

Eftersom att allt text på våran blogg är så jvla ful får väll jag ta saken i egna händer och fixa till lite! Haha, hur ska detta sluta? /kungen

Aldrig mer

Tagit mig hundra år att laga nudlar. Ska aldrig mer laga nudlar på jessicas sätt... Nevah evah!

Snart ska jag träffa min farbror, lunch nummer två står då på schemat! Haha.


Rubrik

Nöjd Mona?? hehe

Ligger på soffan och äter godis/ser på svampbob/sover. Strax ska jag blugga in femtio engelskaglosor och sen femtio till. 200 glosor tills på tisdag, FML. Sen åker jag till stallet sen ikväll ska jag hem till danijela ett tag, innan vi drar till tungelsta. Hörs later homies.


MICKAN!!1

Vad fan är grejen med våra skitfula så kallade "rubriker" ? Fixa, NU! haha.

jajajaja

Kom hem för en liten stund efter att ha vart på promenad med min kära vän Madde, mjukis plus stövlar åkte på, alltid lika snyggt måste jag säga er!

Imorgon börjar mitt nya liv för en kort period, ensam hemma i en vecka! (Hur ska jag klara mig?!)
Regellistan har redan kommit upp.. mamma och pappa står och packar och här kommer några citat dom han säga på en 10 minuters period:
"mona, glöm inte att du INTE får tända några ljus, du kanske glömmer släcka dom"
"Mona, när du värmer mat i mikron så måste du stå brevid och kontrollera, min kollegas började brinna"
"Mona, laga inte mat om ni inte verkligen är tvugna, jag lämnar pengar istället så ni kan köpa pizza, så ni inte glömmer stänga av ugnen eller spisen"
"Mona, larma på natten, glöm ej"
"Och just det.... Öppna aldrig dörren för främmande"
"Ska jag lämna nycklar hos grannen? om ni råkar tappa bort nycklarna?"
Det värsta är om det skulle börja brinna trots dessa regler hahaha!
nästan så att jag väntar på "Mona, om en man frågar om du vill följa med till bilen och frågar om du vill ha godis, vad svarar du då?"


Jag och maddisen på halloween haha

Chillkväll med serbian_pussy


Ja vi går på gymnasiet

Klippa och klistra med fröken Bittan. Roligare blir det ju inte på en Naturkunskapslektion / miCkAn


Its friday!

Plågade mig själv genom att sätta klockan på fem i morse för att gå upp och plugga! Men, somnade efter typ tio min och vaknade fem minuter innan jag skulle gå till bussen, det kallar jag lyckat!

Påväg in till stan, Mikaela sitter och bloggar brevid mig, haha! Vi tar vårt jobb seriöst.
/m to de ona


Helt ärligt

Om jag inte lyckas i skolan(högst troligt) så kan jag bli skrädddddarrrinna!! Är fan bra på att sy helt seriöst.


Saker som lyser upp dagen lite


/mickan

Hänger hemma hos emil med han och jempa. Har pluggat en hel del och plötsligt känns allt det här om aktier inte lika omöjligt. Ska strax hem så vi hörs sen!

Dagens ärliga: idag fick jag och jennifer totaldiss av resten av tjejerna. Inklusive mona(där har ni anledningen till hennes smörerier i hennes inlägg. Men tycker om dig med). Ska inte dra hela historien men tack till sötemil som stått ut med mig och jennifer idag, och tack för all hjälp! Puws


Testar att vara teknisk då!

Har vart ambitiös Idag och pluggat en hel del idag, har ni några frågor om
Aktier eller så är deeet bara å komma!

Eftersom vi skulle vara lite mer ärliga i denna blogg tänkte jag bara meddela att jag tycker om Mikaela väldigt mycket även om vi kan ha våra tunga tider! She knows what i mean. Men den bruden är en av få man kan prata med om allt! Hihi.

Nu ska jag lyssna på killproblem. Som om jag bryr mig. Haha skoja! Eller?!


Rabies

Skrämmer iväg gamla gubbar ur busskuren genom att få jordens jävla slemhoste-attack. Najs, fick de igår på italienskan också.. Kanske dags att börja sköta min medicin så jag slipper låta som en rabiessmittad liten hamster?


Monaah

Ps. Mona det stavas fetish inte fitish.. tack för stavfel i vårt första inlägg

Hej där

Välkommna till vår blogg! Vi har(äntligen, efter att försökt ungefär fem gånger) lyckats skapa vår blogg! Resan hit var lång och svår. Det krävs en hel del av hjärnan för att skapa en blogg tydligen, något jag och Mona inte insåg förens vi började försöka.

Det var mona som kläckte denna fantastiska idé och det är ett under att vi ej har gjort detta tidigare. Vi kommer att blogga om precis vad vi känner för. Vi är ärliga och vågar yttra vår ÅSIKT, vilket vi kommer att göra här. Förlåt i förskott till alla er som kommer att bli lite.. utpekade här men vad ska man göra lixm


hej.

hej och välkommna till världens bästa blogg, målet är blondinbella och becka schelander. Vi närmar oss redan med storm steg! Ingen av oss har tidigare haft en blogg (Mikaela har bara haft ett tiotal och detsamma gäller mig) så vi är nya i denna branch.

För att ni ska lära känna oss bättre ska jag ge lite avslöjanden om oss:
Mikaela- hon ser upp till mig, vill vara som mig och har en häst fitish.
Jag, mona: är störst, bäst och äger på att skriva!
enjooooyyyyyyyyyyyyy

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0